Wil je meer zoekverkeer naar je website leiden ?

Elk bedrijf is er geweest, uw site ziet er geweldig uit, maar er is een gebrek aan bezoekers. En daarmee een gebrek aan klanten. Je hebt dure consultants geprobeerd, die mailinglijsten kopen of nog erger Black Hat-technieken gebruiken. Uiteindelijk werkt niets, dus het lijkt. Waarom? Omdat je niet SEO eenvoudig weg niet kunt haasten.

Er zijn een aantal zeer duidelijke technieken en strategieën die zullen werken in het verhogen van de Page Rank van uw pagina voor zoekmachines. Dit proces heet SEO, als u meer verkeer wilt genereren, moet er enige inspanning zijn.

Heb geen zorgen Y-ISE digitale marketing is hier om te helpen met uw online marketing strategie. We begrijpen waar business en marketing over gaat, we zullen helpen om een duidelijke strategie te vormen, met duidelijke tactieken die gericht zijn op het bereiken van uw specifieke doelen.

 

Marketing kan overweldigend zijn, gelukkig voor jou zijn er opties!

Search Engine Optimization

Hoe maak je van Google je webiste? SEO is het antwoord, geen goede SEO, geen liefde van de Big G!

What does SEO do ?

Het optimaliseren van uw website voor zoekmachines heeft veel verschillende aspecten, maar we moeten nooit vergeten dat je niet alleen optimaliseert voor de robots, je bent uiteindelijk aan het optimaliseren voor je bezoekers en klanten en potentiële klanten.

Search Engine Optimization bestaat uit vele factoren, waarvan u misschien hebt gehoord en sommige u misschien niet. Bij Y-ISE beginnen we altijd met een intake die gratis is. Om uw beste belang te dienen, willen we beginnen met wat uw doelen zijn, wat de huidige status is, wat uw budget is en welk platform u gebruikt, welke contactpersonen Y-ISE moet samenwerken en wat intern zal worden aangepakt. Bovendien zijn budget en tijdspanne belangrijke factoren.

Puur SEO kan heel goed werken, maar een SEO-strategie die past bij uw werkelijke fysieke bedrijf is nog beter. Bijvoorbeeld: als u een kapper in Rotterdam – Noord bent, en u wilt meer klanten naar uw salon trekken. Waarom dan geen “Click and mortar” campagne, waar de klanten die al een bezoek aan uw salon brengen een coupon krijgen met korting voor wanneer ze vriend online laten reserveren: de voordelen zijn dat 1 je potentieel verdubbelen van uw klanten 2 je krijgt website bezoeken en 3 Er zijn online conversies. Dit is slechts een voorbeeld van vele die op uw bedrijf van toepassing kunnen zijn.

 We streven er altijd naar om een langetermijnstrategie op te zetten, zelfs als u slechts een korte tijd de hulp van Y-ISE digitale marketing nodig hebt, is SEO geen sprint, het is een marathon. Binnen technische SEO kunnen we natuurlijk sommige op pagina factoren optimaliseren die in de komende paar jaar hetzelfde blijven, maar belangrijker factoren hebben voortdurende verandering nodig, uw backlinks, uw titels, indexering en optimalisatie van verse inhoud, uw blogposts, sociale media, enzovoort.

Er zijn geen geheimen, geen speciale saus, geen magie, Y-ISE doet altijd zijn best om zo transparant mogelijk te zijn. We gebruiken methoden, geen trucs om uw online marketing vooruit te krijgen.

We kopen geen links, mailinglijsten of deelnemen aan andere Black Hat-technieken. We gebruiken alleen eerlijke White Hat-technieken, geen snelle winsten en snelle verliezen, maar duurzame digitale marketing die duurt.

Copywriting & Strategy

Welke tekst heb je nodig om de juiste menigte aan te trekken, wanneer en waar moet het worden geplaatst? 

Why is copywriting important?

Niemand wil een saaie, irrelevante en repetitieve tekst lezen. Om deze redenen alleen copywriting is belangrijk. Wat elk bedrijf groot of klein zou willen doen, is het verstrekken van zeer relevante, vermakelijke en/of accurate informatie op de juiste manier. Dit maakt dat bezoekers langer op uw website blijven, de kans vergroten dat ze iets kopen, de kans vergroten dat andere websites naar u willen linken of een zogenaamde backlink naar uw site maken. Waarom backlinks belangrijk zijn? Omdat ze geven uw domein meer autoriteit die indirect vertaalt in een betere ranking.

Met schrijven komt Keyword Research. Trefwoorden zijn belangrijk omdat dit de woorden of zinnen zijn die uw website wil rangschikken in zoekmachines. Wanneer een kopie geen trefwoorden bevat, is dit geen zeer goede text. Achterhalen welke trefwoorden te vinden zijn, kan een vervelend proces zijn, sommige woorden hebben te veel concurrentie of zijn te algemeen voor wat je aanbiedt. In andere gevallen kan keyword research heel simpel zijn, misschien opereert uw bedrijf in een zeer nichemarkt, met lage concurrentie-trefwoorden. Of je hebt een innovatief nieuw product.

Met meer dan 6 jaar ervaring kan Y-ISE digitale marketing teksten leveren in het Nederlands, Duits, Engels en Spaans. In nauwe samenwerking met uw moedertaalsprekers zullen Duitse en Spaanse teksten worden opgesteld.

Voor Spaanse teksten zouden we de exacte markt willen kennen (Spanje, Mexico, Ecuador enzovoort) waar het voor zal worden gebruikt, zodat we teksten kunnen maken die naadloos worden aangepast aan de inheemse bevolking.

Voor Duitse teksten zouden we de regio, het land en het niveau van formaliteit willen kennen, zodat we de toon en het gebruik van woorden kunnen aanpassen aan de exacte doelgroep.

* De prijs wordt bepaald door de complexiteit, urgentie en de lengte. We adviseren altijd een voorlopig zoekwoordonderzoek te doen met een zoekwoord advies voordat we beginnen aan een tekst!

Wordpress

Heb je hulp nodig met WordPress of wil je een WordPress-site? Heb je een 500-fout of is je site gehackt?

Working with wordpress?

WordPress is het meest populaire platform voor het bouwen van websites met een CMS of content management systeem dat er is. Het biedt grote flexibiliteit en de minste hoeveelheid technische kennis is nodig om met succes ermee te werken. 

Heb je nog steeds hulp nodig, is het met plugins, updates of het opzetten van je webshop met WooCommerce. We kunnen helpen bij een verscheidenheid aan WordPress-onderwerpen.

Y-ISE biedt verschillende services als het gaat om WordPress. Voor een bieden wij error 500 Repair. Wanneer uw website is met een 500 fout kan het zo simpel zijn als een plugin waardoor de crash, maar de redenen kunnen ook complexer. 

Is uw WordPress-website gehackt? Voor die Y-ISE digitale marketing biedt een no cure no pay “un-hacking” dienst. We weten dat 95% van de tijd dat we succesvol zullen zijn in het repareren van uw site en hebben deze in een paar uur tijd up and running.  

Brand Design & Strategy

Design is de verbluffende visuele identiteit van uw bedrijf, het kan een bedrijf maken of breken. Behoefte aan een ontwerp

Marketign and Brand Design

We kunnen het ontwerp niet volledig los zien van online marketing. Gebruikerservaring gaat een lange weg in het omzetten van prospects in klanten. Vandaag bijna alles is ontworpen, van advertenties, tot de knop die u zojuist hebt geklikt om te lezen dit meer leren stuk. 

Bij Y-ISE werken we samen met professionele design partners om het beste ontwerp voor uw behoeften te bieden. 

We kunnen doen: 

 • Branding
 • Huisstijl 
 • Websites
 • Visitekaartjes
 • Advertenties 

En nog veel meer, vraag het ons.

 

Workshops & Training

Y-ISE kan personeelstrainingen of workshops aanbieden in digitale marketing. Binnenkort beschikbaar!

What SEO Workshops are offered?

Trainingen en workshops duiken direct in een van de volgende onderwerpen:

 • De basis van online marketing
 • On-off pagina marketing
 • De basis van backlinks
 • Beginnen met keyword research
 • Fouten in SEO en hoe ze te vermijden.
 • Social Media Management + de Social Media kalender
 • De basis van WordPress
 • Omgaan met het Divi-thema en de Builder (WordPress)
 • Het belang van webbeveiliging
 • Klantenservice en waarom het belangrijk is

* Trainingen/workshops zijn alleen beschikbaar Engels gesproken.

 

 

 

Search Engine Advertising

Als u een budget hebt voor het promoten van een product of service, heeft Y-ISE de kwalificaties om te helpen.

Why Search Engine Advertising?

vSEA of PPC (pay-per-click) advertentie is een manier om specifieke producten of diensten op uw website te stimuleren. voor sommige takken is het de belangrijkste manier om aan u te verkopen. 

Er zijn veel verschillende manieren van online adverteren. Video advertenties zoals degene die je in YouTube ziet, banneradvertenties zoals die je ziet in nieuws websites, er zijn ook de standaard Google-advertenties die je in de boven-en onderkant van je pagina ziet wanneer je browst, daarnaast zijn er Google Shopping-advertenties die de producten zijn die worden aangeboden met afbeelding als u iets zoekt. 

De wereld van advertenties wordt steeds diverser, er zijn verschillende manieren om te adverteren voor bijna alles onder de zon. Belangrijkste probleem, advertenties worden steeds opdringeriger en minder relevant vanwege verkeerde marketing strategieën. Als deze fout wilt voorkomen, vraag jezelf dan welk kanaal is de juiste om te adverteren, en waar kan mijn add zo relevant mogelijk zijn. Dit zal de kans dat uw publiek het product of de dienst die u aanbiedt, nu al drastisch vergroten.

Voor verdere expertise en hulp bij online adverteren kunt u contact met ons opnemen. We kunnen helpen om een advertentieplan op te stellen, u ons beste advies te geven of reclamecampagnes voor u te maken en te monitoren.

Social Media Management

Heeft uw bedrijf een agenda voor sociale media nodig? Zijn je posts bezig met de juiste menigte? 

What is important in social media?

Bij Y-ISE hebben we geleerd dat het bouwen van zelfs de eenvoudigste sociale media kalenders om te plannen voor sociale media een grote ontregeling is voor bedrijven. Ze weten wat ze moeten doen, wanneer ze het moeten doen en hoe de sociale wereld werkt. Dit is natuurlijk niet het enige wat gedaan moet worden. Spontane Posts kunnen direct worden geïmplementeerd, maar het hebben van een richtlijn helpt zeker.

Een strategie voor uw sociale media is erg belangrijk, wanneer u post wat en waar kan al een wereld van verschil maken. Nu laten we iets over wat maakt uw Social Media aanpak uniek? Wat maakt die bezoekers terug naar uw Social Media-kanaal en koopt uw product, kom dan weer naar uw winkel?  

Y-ISE Digital Marketing kan helpen met het beheer van sociale media en de automatisering van uw sociale media. U zult nog steeds boeiende en relevante inhoud moeten maken, maar u vooruit plannen.

Website Development

Ontwikkeling van een nieuwe website of nieuwe functies. Alles op of rond uw website.

Developing your website

We kunnen het ontwerp niet volledig los zien van online marketing. Gebruikerservaring gaat een lange weg in het omzetten van prospects in klanten. Vandaag bijna alles is ontworpen, van advertenties, tot de knop die u zojuist hebt geklikt om te lezen dit meer leren stuk. 

Bij Y-ISE werken we samen met professionele design partners om het beste ontwerp voor uw behoeften te bieden. 

We kunnen doen: 

 • Branding
 • Huisstijl 
 • Websites
 • Visitekaartjes
 • Advertenties 

En nog veel meer, vraag het ons.

 

 

Website Security

Uw werknemers gebruiken 123 als wachtwoord. Is uw site gehackt. Y-ISE kan u helpen!

Why is website security important?

Er was een probleem? of u wilt problemen in de toekomst te voorkomen, hacking is in opkomst sinds de vroege dagen van het internet. En er is een aanval elke 39 seconden!  En van WordPress websites, 98% van de kwetsbaarheden zijn vanwege plugins.

Als deze statistieken zijn niet genoeg, nog steeds in 2019 we zien websites met geboortedata of namen van vrouwen en kinderen als hun wachtwoord. Veel van deze websites worden heel gemakkelijk gehackt, maar bescherming is ook gemakkelijk. Met een paar tips en trucs als een klein bedrijf of als een solo-preneur u vrij ver komen. Menselijke fout is het meest waarschijnlijk de oorzaak van een hack of een slecht beschermde website. 

Denken aan dingen als 2-factor authenticatie kan een oplossing zijn om veilig in te loggen op een website en in combinatie met dat een inlogpoging beperking. Deze maatregelen zijn relatief eenvoudig te implementeren en maken uw site al zo veel veiliger. 

Analytics

Meet uw succes en analyseer uw gegevens. Dashboards instellen met uw KPI'S en meer.

What can I do with (Google) Analytics?

  weDoor het Internet kunnen we gegevens nauwkeuriger meten dan ooit tevoren. Nu komt dit misschien niet als iets nieuws. We kunnen zoveel dingen tegenwoordig meten dat het soms een beetje overweldigend lijkt. Ons advies, meet de dingen die je moet weten om je doelen te verwezenlijken. Meet de metrics die belangrijk zijn op je weg naar succes. 

Om deze reden hebben we de neiging om een meet plan op te stellen, welke Metrics we nodig hebben om te meten en welke andere niet relevant zijn voor uw bedrijf. 

Dashboards, zijn dit scherpe eerste overzicht van uw gegevens die u krijgt wanneer u uw Analytics-programma of-service opstart. We raden u aan uw dashboard aan te passen aan uw behoeften. 

We helpen bij het opzetten van een nauwkeurig meet plan, maken uw dashboard en helpen bij het analyseren van uw gegevens. 

Het kan je verrassen dat in deze data gedreven wereld veel bedrijven naar vanity metrics kijken om het succes van hun bedrijf te meten.

Bezoekers groei bijvoorbeeld, ja bezoekers zijn erg belangrijk voor de meeste websites, maar wat belangrijker is, is hoe die bezoekers omgaan met uw website. Zijn ze alleen maar het zien van uw eerste pagina en “bouncen” of zijn ze meer geïnteresseerd en kijken ze dieper in uw website. Maken ze eigenlijk een aankoop of vragen ze jullie een catalogus aan? Deze acties worden conversies genoemd en de conversieratio, de hoeveelheid van bezoekers versus conversies is misschien een betere indicatie van hoe uw website of bedrijf het doet. Het is dus zinvol om die gegevens te analyseren in plaats van puur en alleen bezoekers op uw website.

Email Marketing

Hebben mensen al echt interesse? Nu is het tijd voor het vasthouden van klanten een middel is E-mail.

The added value of Email marketing

Wanneer er al mensen zijn die geïnteresseerd zijn in uw bedrijf, kunnen ze zich abonneren op uw nieuwsbrief of misschien u de laatste duwtje geven door hen een Freebee of een korting te geven voor het aanmelden, of alleen voor nieuwsbrief abonnees. 

Kijk naar een professionele en zelfs amateur YouTube-kanaal tegenwoordig, in veel Video’s wordt u gevraagd om in te schrijven en met goede reden, klantenbinding. Met de korte aandachtsspanne van relatief grote groepen van de bevolking tegenwoordig moeten marketeers de mensen die geïnteresseerd zijn nu en dan herinneren. 

Een nieuwsbrief met het laatste nieuws over uw bedrijf kan de truc doen. Ook een nieuwsbrief kan verschillende rollen vervullen binnen het bedrijf, het kan worden gebruikt om mensen te informeren over de nieuwste nieuwe producten of diensten. Het kan worden gebruikt als een Verleng deel van uw advertentie tool. Maar het kan ook worden gebruikt in een meer lange termijn strategie om ambassadeurs van uw merk te creëren. Ambassadeurs zijn niet alleen fans, ze spreken en ademen je merk en zullen het in de meeste gevallen zelfs verdedigen als het nodig is. 

Een nieuwsbrief of mailing campagne kan ook worden gebruikt om uw klanten te informeren dat er een nieuw blogbericht is. Iets wat ze niet zouden hebben gelezen als het niet voor de herinnering was. 

Zelfs als het lijkt alsof er veel werk is, kunnen veel processen worden geautomatiseerd met de juiste software/tools. Y-ISE Digital Marketing zal in staat zijn om een e-mail strategie te creëren die naadloos in uw bedrijf past.

Do it yourself SEO

Als je de tijd en de middelen hebt met een beetje hulp van Y-ISE, kun je misschien je eigen SEO doen.

Can I do SEO myself ?

Kortom, ja dat kan! of het nu gaat om het aanpassen van de H1-H6-titels, het maken/opvragen van backlinks of het maken van sitemaps of robots. txt-bestanden. Voor dit alles en meer u Bekijk onze gloednieuwe DIY sectie evenals onze Premium DIY SEO tutorials.

Wij kunnen uw partner zijn, zodat u altijd safe bent, kunt u om welke reden dan ook, u sommige dingen alleen niet zelf. 

Als je op een willekeurig punt vastzit of nog steeds hulp nodig hebt, dan is Y-ISE er voor elk SEO-advies.

Neem contact op.

Aarzel niet om ons te contacteren, we nemen snel contact met u op!

Data Agreement