Copywriting

Uw publiek wil het!

Het is niet hoe het vroeger was, gewoon uw pagina vullen met trefwoorden in de hoop goed scoren in Google.

Goede copywriting is belangrijk, misschien belangrijker dan ooit tevoren. Bezoekers van uw site willen aantrekkelijke, goed leesbare tekst met de woorden in hen waarnaar ze op zoek zijn. Een tekst die past bij hun taal en stijl van spraak. 

Copywriting

Eén  one-pager, website of blog, elke site heeft er een tekst. Niemand wil saaie en saaie teksten lezen. Het publiek wil een verhaal, iets dat hen boeit is gemakkelijk te lezen, en toch intrigerend. Natuurlijk moeten uw teksten passen bij uw doelgroep. Naast dit uw exemplaar als het voor een blog of webpagina zeker moet een aantal trefwoorden, maar niet trefwoord rijke tekst zonder enige consistentie, zoekmachines dit merken en u niet zo hoog ranken als U graag wilt. Daarom schrijven we zeer relevante teksten voor uw doelgroep die de trefwoorden bevatten waarop zij zoeken en dus u vinden. Het principe is dat je het beste van beide werelden bereikt, klanten zijn blij met relevante tekst en zoekmachines zien een relevante tekst en zullen je meer boven aan laten zien. Aarzel niet om ons te vragen naar de verschillende mogelijkheden voor het schrijven van texten! We kijken ernaar uit om u een geweldig aanbod te doen.

Internationaal uitbreiden?

Wij bieden onze teksten in verschillende talen aan. Hiervoor werken we nauw samen met professionele moedertaalsprekers en schrijvers. Engels is niet alleen Engels en Spaans niet alleen Spaans, er zijn veel subtiele verschillen, zelfs in geschreven taal, wat werkt voor een Engels sprekend land werkt niet voor het andere, en hetzelfde met Spaans. Daarom hebben we een netwerk van experts die ons ondersteunen om ervoor te zorgen dat we teksten van de hoogste normen leveren, en in de juiste “taal”.