E-mailmarketing

Kweken en behouden

Dus je hebt al een (kleine) fanbase, nu is het belangrijkste de mensen die geïnteresseerd zijn in uw bedrijf geïnteresseerd houden. Ja, we krijgen elke dag veel te veel e-mails. Maar als je mensen oprecht geïnteresseerd bent in je bedrijf, zorgt een goede e-mail campagne ervoor dat ze geïnteresseerd blijven. 

Hier past alleen maatwerk… 

 

E-mail marketing is niet dood

Dacht je dat e-mail marketing dood was? Nou, denk opnieuw na. Het is zeker veranderd van het begin tijdperk waar mail was gericht op de verkoop aan de consument met veel knipperende kortingen en opdringerige mails. Niet dat dit soort mails helemaal verdwenen zijn, maar of dit “best practices” zijn valt te betwijfelen. Tegenwoordig hebben we een meer op maat gemaakte aanpak nodig. Het bouwen van onze mailinglijsten dient met zorg te gebeuren en misschien moeten we zelfs aangepaste mails naar verschillende doelgroepen verzenden. De frequentie van mails, timing en inhoud is erg belangrijk. Wat wil de klant zien en wat moet uw bedrijf met hen communiceren?

We kunnen helpen bij het opzetten van uw e-mail campagnes alsof we een werknemer van uw bedrijf zijn. We bereiden de inhoud voor, stellen uw nieuwsbrief op, sturen deze via eigen mailing diensten en meten de resultaten, open ratios en andere belangrijke statistieken over deze campagnes. Analyse van uw mailings kan u helpen om betere, aantrekkelijkere content te ontwikkelen en klanten te behouden en zelfs uw klantenbestand te laten groeien. Houd er rekening mee dat we niet schrijven voor Google, maar we schrijven voor onze klanten.

Naast nieuwsbrieven zijn er meer dingen die we kunnen doen met mailings voor klantenbehoud of zelfs het werven van potentiële nieuwe klanten die. Als u geïnteresseerd bent in het opzetten van een mailing campagne Geef ons een telefoontje, stuur ons een e-mail en we kunnen u de opties laten zien.