SEA Services
Adverteren voor groei

SEA staat voor Search Engine Advertising. Het wordt vaak gebruikt om bepaalde producten of diensten van uw bedrijf te promoten. Zoekmachine advertentie is in de loop der jaren complexer geworden er zijn meer parameters gekomen die u kunt instellen en meer vormen van adverteren ontwikkeld. Dit geeft de uitgelezen mogelijk om heel specifiek je doelgroep te targeten. Hoewel de basisprincipes van online adverteren hetzelfde zijn gebleven, is er een hoop meer bij komen kijken

SEA kan een belangrijke factor zijn voor uw bedrijf. Zie Amazon, Bol.com of eBay ze zijn groot geworden met online advertenties.

SEA services/Google Ads-campagne

Adverteren in Google kan uw bedrijf vooruit helpen, maar alleen met een goede strategie, wat wilt u adverteren? wat is belangrijk? en wat is uw budget? Y-ISE digitale marketing zal altijd een intake gesprek met u hebben voordat we beginnen met zoekmachine reclamecampagnes, dit om ervoor te zorgen zowel deskundige en klant de mogelijkheden en de doelstellingen van de campagne kennen. Een Google Ads-campagne moet bovendien worden geleverd met een Zoekwoordonderzoek.

Voor adverteren op sociale media bekijkt u onze sociale mediadiensten zoals Instagram Advertising of Facebook Advertising.

SEA diensten/periodiek

Search Engine Advertising is een nooit eindigende proces om uw campagne soepel te laten verlopen en op de hoogte te blijven van uw concurrenten, adviseren wij een SEA-retainer. Zeker bij Google Ads, Google Shopping, Facebook of Instagram.

Een Sea retainer telt altijd voor één dienst, dus ofwel Google Ads, Google Shopping, Facebook of instagram

SEA Retainer Gold

The all in one SEA care package for your site
499/month
  • Proactief bijwerken van uw campagne +
  • trefwoord suggesties 
  • SEA Strategy
  • nieuwe zoekwoord implementatie
  • uitgebreid maandelijks rapport
  • voor Google Ads-accounts tot 20 advertenties en +-300 trefwoorden