SEO Services
Marketing voor groei

SEO staat voor Search Engine Optimization. Search Engine Optimization is alles wat je doet om de zichtbaarheid van je website in een zoekmachine te maximaliseren. Over het algemeen als we het over SEO hebben, hebben we het over het optimaliseren van een website of web-service voor zoekmachines.

Waarom is SEO belangrijk? 87% van de shoppers begint met een online zoekopdracht.

SEO diensten/strategie

Een geweldige SEO-strategie is de ruggengraat van een site die goed scoort in Google, Bing, Yahoo of een andere zoekmachine voor die kwestie. Onze aanpak heeft geen trucs, geen magie, we  gebruiken methoden die gewoon werken. We maken een scan van de situatie, bepalen de doelstellingen van het bedrijf en van de online marketing, maken een strategie en implementeren deze samen met u.

Zoals ze zeggen “het is geen Rocket sience” maar het moet goed worden gedaan om te werken. Dat is het ding met online marketing. De analyse zal plaatsvinden in de vorm van een SEO-audit en het hele proces zal er ongeveer zo uitzien als de onderstaande animatie.

 

SEO diensten/periodiek

Search Engine Optimization is een doorlopend proces. In tegenstelling tot sommige bedrijven willen denken. Dit komt omdat ranking factoren voortdurend veranderen, evenals de behoeften van uw sitebezoekers en potentiële klanten. De SEO-vazal zorgt ervoor dat je altijd op de top van SEO staat. De SEO paketten zijn verkrijgbaar in drie verschillende pakketten, brons, zilver en goud. Dit is afhankelijk van uw behoeften en budget. Wij informeren u graag over de exacte specificaties van alle onderstaande pakketten. 

SEO Services/Keyword Research

Wat zijn de woorden die je wilt dat je bedrijf wordt gevonden in Google. Dit is een zeer belangrijke kwestie. Als je goed gevonden wordt voor een woord dat niemand zoekt is even slecht als slecht gevonden worden voor woorden waarop je gevonden wilt worden. Met een zoekwoordonderzoek weet u waar u concurrerend zijn kunt en dus welke zoekwoorden u op uw website moet gebruiken. 

 

SEO diensten/audit

Een SEO audit is een scan van uw website op basis van ranking criteria en een concurrent analyse gericht op een inzicht te geven over welke factoren om te verbeteren op. Tot voor kort waren SEO-experts geneigd om te kijken naar wat “technisch verkeerd” was met een site en vervolgens alle technische “gebreken” te verbeteren. Tegenwoordig is het inzicht dat hooggeplaatste concurrenten belangrijker zijn om te kijken wat ze goed doen en volgens zoekmachines hen beter laat vinden. Het verschil tussen deze en de oude methode is dat in plaats van blindelings corrigeren je weet waar je nu moet corrigeren zo dat het goed scoort.