Sociale media 

Je community creËren 

Wat kan een digitaal marketing bureau betekenen voor uw sociale media?

Korte vraag, kort antwoord: wij zorgen voor alles! De eerste stap is natuurlijk de creatie van uw bedrijfsprofiel of uw bedrijfspagina op Facebook, Instagram, Xing, YouTube LinkedIn, enzovoort.

Hierna ontwikkelen we een content strategie en contentkalender die precies bij u en uw bedrijf past. Dit betekent dat we goed nadenken over hoe we uw berichten het beste kunnen presenteren aan uw doelgroep en op welk moment van de dag, week en maand we uw posts te plaatsen.

Sociale media diensten

De strategie en Social Media agenda vormen op hun beurt de basis voor het creëren van content. De bandbreedte varieert van interactieve bijdragen voor uw community tot de lange termijn marketingcampagne op meerdere kanalen. Natuurlijk, om berichten te maken op Facebook, Instagram en andere sociale media kanalen die je nodig hebt materiaal. Het hangt allemaal af van of je Foto’s, afbeeldingen en Video’s bezit, of dat we dit voor je moeten maken. Heeft u geen media, maar wilt deze wel? Onze fotografie en video expert gaat graag met u op foto jacht.

Vervolgens gebruiken we professionele tools om foto’s te bewerken, video’s en/of animaties te maken en alle advertentiemateriaal te bewerken. We zorgen er altijd voor dat we alles naar de juiste bestandsgrootte en indeling brengen die passen bij de sociale media kanalen waar ze voor gemaakt worden. Laten we samen uw sociale media profielen bouwen! 

 

Hoe hoog zijn instagram en Facebook advertentiekosten?

In de wereld van sociale media werkt het grofweg als volgt, hoe meer u investeert hoe groter uw bereik is, hoe groter de kans op een mogelijke conversie, zoals een abonnement op uw nieuwsbrief of een potentiële verkoop. Wat je uitgeeft is 100% gedicteerd door wat je wilt uitgeven. We zijn er helemaal op gericht om het meeste uit uw budget te halen. Wij specialiseren ons in kleine en middelgrote bedrijven en weten dat het budget vaak krap kan zijn.

Dit is de reden waarom we niet  voor een “spray & pray” tactiek gaan, maar we gebruiken een methodische benadering die uw doelgroep in focus houdt en we proberen altijd om het meeste uit elke € die u uitgeeft te halen. Om dezelfde redenen bieden wij ons werk aan voor een absoluut eerlijke prijs, zonder verborgen agenda’s en aangepast aan uw specifieke behoeften. Vraag een vrijblijvend gesprek aan of een vrijblijvende offerte, laat ons u overtuigen en wij zullen u een geweldig aanbod doen. 

 

Is er een garantie van succes voor adverteren op Instagram of Facebook?

Helaas niet! Zoals bij elke reclame, weet je nooit 100% zeker vanaf het begin wat de uiteindelijke uitkomst is. Hoewel er nu zeer goede en effectieve instrumenten zijn om succes te meten in de vorm van klikken, bezoeken, conversies en verkoop in campagnes. Het is waar we eerlijk moeten zijn, er is geen 100% garantie voor succes, maar er is een vrij goede kans voor meer verkoop, merkbekendheid en nieuwe klaten. Maar, zoals het is met zakendoen, het is altijd een risico. Uw imago, gevoelde kwaliteit van uw product of dienst en meer factoren zullen altijd een rol spelen. In tegenstelling tot massamedia zoals kranten of flyers kun je nu direct traceren welke groep interesses heeft en welke niet, in welke leeftijdsgroep en andere demografische gegevens deze zich bevinden. Daar kunnen we weer uit opmaken wie (welke groep mensen met welke interesses en karakteristieken) het meest geneigd zijn om uw product of diensten te kopen.

Wat doet een digitaal marketingbureau in sociale media?

We maken content, we kopiëren onze concurrenten niet direct. Nieuwe en geweldige inhoud zijn de hoeksteen voor ons en uw succes. Onder ons repertoire zijn animaties, memes, foto’s, teksten, Video’s, infographics en nog veel meer. We schrijven teksten in talen variërend van Duits, Nederlands, Spaans, Engels tot Koreaans en Mandarijn Chinees.

We werken hier voor samen met onze professionele partners die allemaal experts zijn in hun vakgebied, wat ons de garantie en het vertrouwen geeft dat alles wat aangeleverd wordt van de beste kwaliteit is.

Moet ik alleen adverteren op sociale media?

Natuurlijk kun je kiezen voor een eenzijdige benadering die probeert om één kanaal tegelijk te laten groeien, hoewel onze ervaring anders is. Tegenwoordig zijn alle kanalen met elkaar verbonden en investeren in goede SEO kan doorwerken op sociale media en vice versa. Wij adviseren u om te kijken waar u het beste uw tijd en energie in kunt steken. Niet alle kanalen en vormen zijn voor elk bedrijf even geschikt. Voor sommige bedrijven is het misschien het juiste om gewoon te adverteren op sociale media, maar vaak is het dat niet. We kunnen samen aan een strategie bouwen die gewoon werkt!.