WordPress service 

Uw CSM goed onderhouden!

Wie heeft niet gehoord van WordPress het is immers het meest gebruikte CMS of content management systeem in de wereld.

We zouden niet op de hoogte zijn als we je niet konden helpen met veel dingen gerelateerd aan WordPress. Laten we eens kijken wat we samen kunnen doen om uw WordPress-website beter te maken!

WordPress website

Wilt u een website hebben, maar bent u bang dat onderhoud u teveel zal kosten? Geen zorgen bij Y-ISE we bouwen de meeste van onze sites in WordPress en met meer dan vijf jaar ervaring merken we dat sommige klanten ons de voorkeur geven om hun websites te onderhouden en bij te werken en ons alleen voor SEO inhuren, maar anderen laten Y-ise Digital Marketing alles doen en zijn zo volledig ontzorgd.

Als u wilt dat wij uw website bouwen, aarzel niet langer, onze WordPress expert en onze ontwerper zijn er om te helpen. Vertel ons wat u zoekt en wij zullen u voorzien van een op maat gemaakt aanbod dat voldoet aan zelfs de meest veeleisende behoeften! Van één pager websites, verenigingswebsites, Yoga leraar websites en Webshops, we hebben het allemaal al eerder gedaan. 

WordPress website gehackt?

Het kan de beste van ons gebeuren, uw website is net gehackt. Bij Y-ISE hebben we een WordPress “Unhacking”-specialist aan boord. We zijn zo overtuigd van de mogelijkheid om uw site snel weer online te krijgen dat we een WordPress website Unhacking service onder “no cure no pay” voorwaarden aan bieden. Als we niet succesvol zijn in het herstellen van uw website, betaalt u niet voor de service.  In veel gevallen proberen hackers klein stukje van de SQL-code op uw website te planten en dit dan  weer koppelen aan hun website of welke ze willen. Dit heet een SQL-injectie, eenmaal succesvol zul je niet in staat zijn om in te loggen op uw site waardoor je het gevoel alsof je geen controle meer hebt. Een goed beveiligingsplan en website beveiliging kunnen dergelijke aanvallen afschrikken. Deze service bieden we ook buiten de reguliere kantooruren aan. WordPress website gehackt, wat nu? Bel Y-ISE digitale marketing. Het meeste van de tijd zullen we in staat zijn om dit probleem de zelfde dag nog op te lossen!

WordPress 500 fout?

Er is iets misgegaan en nu toont uw WordPress-pagina alleen een 500-fout wanneer u deze probeert te bezoeken? Maak je geen zorgen dit is een van de meest voorkomende fouten in WordPress en de meeste van de tijd veroorzaakt door een plugin in welk geval het uitschakelen van deze plugin kan helpen. Als u er echter niet uit komt, kunt u altijd contact opnemen met Y-ISE digitale marketing, wij helpen u voor een eerlijke prijs.

WordPress updates?

WordPress plugins zijn over het algemeen heel eenvoudig te updaten, net als de WordPress core. Voel je je nog steeds aarzelend? We kunnen u helpen met het updaten van een WordPress-site op een veilige en verantwoorde manier. Als automatische updates niet voor u zijn, kunnen we wekelijkse of maandelijkse updates aanbieden, op deze manier bent u er zeker van dat u veilig bent voor de meest recente kwetsbaarheden.